Merret haku i mësuesit Nexhmetin, që ra dëshmor në Tunxheli

E gjithë Turqia u trondit nga vrasja e mësuesit të ri në rrethin Tunxheli (Tunceli)...

Merret haku i mësuesit Nexhmetin, që ra dëshmor në Tunxheli

E gjithë Turqia u trondit nga lajmi i hidhur që erdhi në lidhje me mësuesin e ri në rrethin Tunxheli (Tunceli) në rajonin e Anadollit Lindor.

Ministri i Punëve të brendshme, Sylejman Sojlu (Süleyman Soylu) deklaroi se u neutralizuan 6 terroristët e organizatës separatiste terroriste PKK që rrëmbyen dhe vranë mësuesin Nexhmetin Jëllmaz (Necmettin Yılmaz).

Terroristët u evidentuan dhe u neutralizuan nga mjetet ajrorë pa pilotë.Lajme të ngjashme