Ministri turk i Mbrojtjes takohet me homologun kataras

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare të Turqisë, Fikri Ëshëk (Fikri Işık) u takua me Ministrin e Mbrojtjes së Katarit, Halid Bin Muhammed Al Attiyah.

Ministri turk i Mbrojtjes takohet me homologun kataras

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare të Turqisë, Fikri Ëshëk (Fikri Işık) u takua me Ministrin e Mbrojtjes së Katarit, Halid Bin Muhammed Al Attiyah.

Në takimin e zhvilluar në Ankara, krahas marrëdhënieve dypalëshe në fushën e mbrojtjes u shqyrtua edhe gjendja në rajonin e Gjirit Persik.

Ëshëk tha se çështja duhet të zgjidhet në periudhën më të shkurtër të mundur të bazuar në dialogun e sinqertë ndërmjet vendeve që janë të gjitha mike dhe në themelin e respektit ndaj të drejtave sovrane të Katarit.Lajme të ngjashme