Presidenca turke: Deklaratat jo-qëllimmira të Gjermanisë janë të papranueshme

Në reagimin e parë që ka ardhur nga Presidenca turke thuhet se deklaratat që kanë ardhur nga Gjermani nuk janë aspak qëllimmira dhe janë të papranueshme për Turqinë.

Presidenca turke: Deklaratat jo-qëllimmira të Gjermanisë janë të papranueshme

Në reagimin e parë që ka ardhur nga Presidenca turke thuhet se deklaratat që kanë ardhur nga Gjermani nuk janë aspak qëllimmira dhe janë të papranueshme për Turqinë.

 

 

 

 


Lajme të ngjashme