Tërmete të vazhdueshme godasin Izmirin

Pas tërmeteve të javës së kaluar edhe mbrëmë nënprefektura Karaburun e Izmirit është goditur dy herë njëra pas tjetrën nga tërmete me magnitudë 4,2 dhe 5,3 të shkallës Rihter.

Tërmete të vazhdueshme godasin Izmirin

Pas tërmeteve të javës së kaluar edhe mbrëmë nënprefektura Karaburun e Izmirit është goditur dy herë njëra pas tjetrën nga tërmete me magnitudë 4,2 dhe 5,3 të shkallës Rihter.

Tërmetet ku nuk pati të dëmtuar u përjetua me 4 minuta diferencë nga njëri tjetri.

Tërmetet që u ndjenë në Izmir dhe rrethina shkaktuan panik tek populli.

Nga Izmiri vijnë lajme për tërmete pasuese të shumta.

Në 12 orët e fundit ndër 70 tërmetet pasuese më i madhi ishte 3,9.


Fjalët Kyçe: Izmir , tërmet në Izmir , Karaburun

Lajme të ngjashme