Allbajrak pjesëmarrës në Forumin Ndërkombëtar të Energjisë Bërthamore në Rusi

Ministri i Energjetikës dhe Burimeve Natyrore, Berat Allbajrak (Berat Albayrak) muajin që vjen do të marrë pjesë në Forumin Ndërkombëtar të Energjisë Bërthamore 'Atomexpo-2017', i cili do të zhvillohet në Moskë, Kryeqytetin e Rusisë.

740054
Allbajrak pjesëmarrës në Forumin Ndërkombëtar të Energjisë Bërthamore në Rusi

Ministri i Energjetikës dhe Burimeve Natyrore, Berat Allbajrak (Berat Albayrak) muajin që vjen do të marrë pjesë në Forumin Ndërkombëtar të Energjisë Bërthamore 'Atomexpo-2017', i cili do të zhvillohet në Moskë, Kryeqytetin e Rusisë.

Sipas programit të 'Atomexpo-2017' pritet që ministri Allbajrak dhe Ministri i Energjisë së Egjiptit Muhammed Shakir të mbajnë fjalim në forumin në fjalë.

Në forumin e zhvilluar çdo vit nga ana e Agjencisë Shtetërore Ruse të Energjisë Bërthamore (Rosatom) shqyrtohet gjendja e fundit në sektor dhe përcaktohen perspektivat në lidhje me sektorin.

Forumi që do të zhvillohet gjatë datave 19-21 qershor këtë mban mban titullin “Teknologjitë Bërthamore-Siguria, Ekologjia, Qëndrueshmëri”.Lajme të ngjashme