3 ushtarë mbetën të plagosur në shpërthimin e bombës artizanale në Hakkari

Si pasojë e shpërthimit të eksplozivit të kurthuar nga terroristët e organizatës terroriste PKK në Hakkari, 3 ushtarë turq mbetën të plagosur.

728965
3 ushtarë mbetën të plagosur në shpërthimin e bombës artizanale në Hakkari

Si pasojë e shpërthimit të eksplozivit të kurthuar nga terroristët e organizatës terroriste PKK në Hakkari, 3 ushtarë turq mbetën të plagosur.

Sipas informacioneve të dhëna nga Shtabi i Përgjithshëm, Komanda e Batalionit Kufitar të 34-t ishte duke evidentuar minat dhe eksplozivin artizanal në nënprefekturën Shemdinli (Şendinli) të rrethit Hakkari në vijën kufitare me Iranin.

Si pasojë e shpërthimit gjatë patrullimit tre ushtarë mbetën të plagosur, një prej tyre në gjendje të rëndë.

Kurimi i ushtarëve vazhdon në Spitalin Shtetëror të Jyksekova-s (Yüksekova).Lajme të ngjashme