Ushtria turke neutralizon 38 terroristë dhe kap të gjallë shumë të tjerë

3 terroristë të përcaktuar në kodrën Hore të rajonit Zap në veri të Irakut u neutralizuan nga ana e avionëve pa pilotë.

Ushtria turke neutralizon 38 terroristë dhe kap të gjallë shumë të tjerë

3 terroristë të përcaktuar në kodrën Hore të rajonit Zap në veri të Irakut u neutralizuan nga ana e avionëve pa pilotë.

Sipas informacioneve të burimeve të sigurisë, në zonën rurale në nënprefekturën Çukurxha (Çukurca) të rrethit Hakkari vazhdojnë operacionet kundër organizatës separatiste terroriste PKK.

Nga ana tjetër, Ministria e Brendshme deklaroi bilancin në lidhje me luftën kundër terrorit të zhvilluar javën e fundit.

Në deklaratë bëhet e ditur se, në operacionet kundër organizatës terroriste në mbarë vendin, janë neutralizuar 38 terroristë, janë dorëzuar 11 terroristë dhe janë kapur të gjallë 16 të tjerë.Lajme të ngjashme