Ministria e Jashtme e Turqisë dënon sulmin ndaj bazës ushtarake në Afganistan

Turqia dënoi sulmin e talebanit ndaj bazës ushtarake në Afganistan.

Ministria e Jashtme e Turqisë dënon sulmin ndaj bazës ushtarake në Afganistan

Turqia dënoi sulmin e talebanit ndaj bazës ushtarake në Afganistan.

Në deklaratën me shkrim të bërë nga Ministria e Jashtme e Turqisë në lidhje me sulmin në Afganistan, shkruhej: “Mësojmë me dhimbje se në sulmin terrorist kanë rënë dëshmorë, sipas përcaktimeve të para, 140 ushtarë dhe janë plagosur shumë të tjerë”.

Gjithashtu bëhet e ditur se Turqia dënon në mënyrën më të fuqishme këtë sulm terrori tradhtar.

Në deklaratë bëhet e ditur se Turqia do të vazhdojë solidaritetin me Afganistanin në luftën kundër terrorit.Lajme të ngjashme