Turqia dënoi sulmin terrorist në Egjipt

Turqia dënoi fuqishëm sulmin terrorist që ndodhi në mëngjes në një kishë në Egjipt.

708827
Turqia dënoi sulmin terrorist në Egjipt

Në deklaratën me shkrim të bërë nga Ministria e Jashtme, shkruhet: “ne dënojmë fuqishëm sulmin terrorist të urryer në një kishë në qytetin Tanta të Egjiptit që shkaktoi shumë të vdekur dhe të plagosur. Familjeve të dërrmuara të viktimave dhe tërë popullit egjiptian i shprehim ngushëllimet tona” shkruhet në deklaratën e Ministrisë së Jashtme.Lajme të ngjashme