Çavushollu bisedon me homologun gjerman

Ministri i Jashtëm Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) zhvilloi një bisedë telefonike me Ministrin e Jashtëm të Gjermanisë, Sigmar Gabriel.

Çavushollu bisedon me homologun gjerman

Ministri i Jashtëm Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) zhvilloi një bisedë telefonike me Ministrin e Jashtëm të Gjermanisë, Sigmar Gabriel.

Sipas informacioneve të burimeve diplomatike, Çavushollu e zhvilloi këtë bisedë me kërkesën e homologut gjerman.

Në bisedë Çavusholli i shprehu edhe një herë homologut gjerman shqetësimet në lidhje me anulimin e aktiviteteve të Ministrit të Drejtësisë, Bekir Bozdag dhe Ministrit të Ekonomisë, Nihat Zeybekçi në Gjermani.

Çavushollu dhe Gabriel arritën në konsensus për zhvillimin e një takimi kokë më kokë në 8 mars në Gjermani.

 Lajme të ngjashme