Ministri i Ekonomisë Nihat Zeybekçi të dielën udhëton për në Gjermani

Pas anulimit të mbledhjeve të planifikuara të mbahen në Gjermani, Ministri Zeybekçi deklaroi se të dielën sërish do të shkoj në Gjermani për tu takuar me qytetarët turq.

684054
Ministri i Ekonomisë Nihat Zeybekçi të dielën udhëton për në Gjermani

Ministri turk i Ekonomisë, Nihat Zeybekçi deklaroi se të dielën do të udhëtoj për në Gjermani.

Pasi që zyrtarët gjerman nuk akorduan sallon për programin që duhej të mbahet më 5 mars në Gjermani, Zeybekçi deklaroi se “Ata anulojnë aktivitetet dhe mbledhjet tona atje. Të dielën unë sërish do të udhëtoj për në Gjermani. Unë do të dalë në udhëtimin me të cilën jam emëruar, ndërsa fitorja është e Allahut. Ne pamë që nuk japin leje, prandaj do të vizitojmë çdo lokal, çdo shtëpi në Gjermani dhe prapë do të takohemi me qytetarët tanë, askush të mos brengoset”.Lajme të ngjashme