Mburoja e Eufratit: Neutralizohen 42 terroristë të DAESH-it

Në ditën e 174 të operacionit “Mburoja e Eufratit”, ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (FAT) në veri të Sirisë janë bombarduar bastionet e organizatës terroriste DEASH dhe janë neutralizuar 42 terroristë.

Mburoja e Eufratit: Neutralizohen 42 terroristë të DAESH-it

Në ditën e 174 të operacionit “Mburoja e Eufratit”, ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (FAT) në veri të Sirisë janë bombarduar bastionet e organizatës terroriste DEASH dhe janë neutralizuar 42 terroristë.

Siç bën të ditur Shtabi i Përgjithshëm i ushtrisë turke, 33 objektiva të DAESH-it janë bombarduar nga ajri duke i shkaktuar humbje të mëdha  DAESH-it.

Në këto operacione u shkatërruan 31 ndërtesa ku strehoheshin terroristët dhe 2 automjete, njëri prej të cilëve i armatosur.

Në operacionet ajrore dhe tokësore ndaj organizatës terroriste DAESH janë neutralizuar 42 terroristë.Lajme të ngjashme