Mburoja e Eufratit: 1 ushtar bie dëshmor dhe 3 të tjerë mbetën të plagosur

Një lajm i keq ka ardhur nga operacioni Mburoja e Eufratit që zhvillon ushtria turke në Siri.

Mburoja e Eufratit: 1 ushtar bie dëshmor dhe 3 të tjerë mbetën të plagosur

1 ushtar ra dëshmor dhe tre të tjerë mbetën të plagosur në përleshjet e përjetuara në kuadër të operacionit Mburoja e Eufratit, që ka filluar më 24 gusht 2016 në veri të Sirisë për eliminimin e rrezikut, që i kanoset Turqisë nga organizatat terroriste, me në krye DAESH-in, për rritjen e sigurisë kufitare dhe mbështetjen ndaj forcave të koalicionit ndërkombëtar.

Sipas deklaratës së Shtabit të Përgjithshëm në veri të Sirisë janë marrë nën zjarr 174 objektiva të organizatës terroriste DAESH.Lajme të ngjashme