Delegacioni turk në Gaza për të zgjidhur krizën energjetike

Një delegacion nga Ministria e Energjetikës dhe Burimeve Natyrore të Turqisë ka realizuar takime me autoritetet palestineze të Gazës për të zgjidhur problemin 10-vjeçar të furnizimit me energji elektrike.

Delegacioni turk në Gaza për të zgjidhur krizën energjetike

Një delegacion nga Ministria e Energjetikës dhe Burimeve Natyrore të Turqisë u takua me drejtuesit e Administratës Palestineze të Energjisë dhe Burimeve Natyrore në Gazë (PENRA) për të biseduar mbi rrugët e zgjidhjes së problemit të furnizimit me energji elektrike në Rripin e Gazës.

Takimi u mbajt në selinë e PENRA-s në Gazë dhe zgjati mbi një orë.

Drejtori i Qendrës Informuese të PENRA-s, Ahmet Ebu Umreyn në konferencën e shtypit tha: “delegacioni turk erdhi për të shqyrtuar në vend rrugët e zgjidhjes së krizës elektrike në Gazë”.Lajme të ngjashme