Linjat Ajrore Turke zgjerojnë rrjetin e fluturimit

Linjat Ajrore Turke (THY) përfshin edhe vendin e 120 në të cilin siguron fluturime.

Linjat Ajrore Turke zgjerojnë rrjetin e fluturimit

Linjat Ajrore Turke (THY) përfshin edhe vendin e 120 në të cilin siguron fluturime.

Turkish Airlines në datën 30 janar do të fillojnë fluturimet drejt Konakri, kryeqytetit të Guine-së që zë vend në Afrikën Perëndimore.

Konakri është destinacioni i 51-të i Linjave Ajrore Turke në Afrikë dhe do të zhvillojë fluturime reciproke çdo të hënë dhe të enjte.

Pasagjerët që do të fluturojnë drejt kryeqyteti që zotëron edhe një nga portet më të rëndësishme të kontinentit afrikan do të mund të udhëtojnë vajtje-ardhje përfshirë të gjitha taksat me çmim që fillon nga 699 dollarë.  


Fjalët Kyçe: Linjat Ajrore Turke , THY , Guine

Lajme të ngjashme