Turqi - Gjeneralarmate Hulusi Akar pjesëmarrës në mbledhjen e aleacës në luftën kundër DAESH

Në kryeqytetin Riad të Arabisë Saudite sot dhe nesër do të zhvillohet një mbledhje e rëndësishme e aleancës për luftën kundër organizatës terroriste, DEASH.

Turqi - Gjeneralarmate Hulusi Akar pjesëmarrës në mbledhjen e aleacës në luftën kundër DAESH

Shefi i Shtatmadhorisë së Ushtrisë Turke, gjeneralarmate Hulusi Akar udhëtoi në Arabinë Saudit për pjesëmarrje në mbledhjen e aleancës për luftën kundër DAESH-it.

Në kryeqytetin Riad të Arabisë Saudite sot dhe nesër do të zhvillohet një mbledhje e rëndësishme e aleancës për luftën kundër organizatës terroriste, DEASH.

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë së Turqisë, Hulusi Akar, do të jetë pjesëmarrës në këtë taki ku pritet të marrin pjesë shefat e shtabeve të 13 vendeve të ndryshme.

Njoftimi është bërë zyrtar përmes një deklarate në ueb-faqen zyrtare të Shtabit të Përgjithshëm turk.

Pritet që në këtë mbledhje të diskutohet edhe në lidhje me pikën e arritur në operacionet “Mburoja e Eufratit” që zhvillohet në kuadër të luftës kundër DAESH-it, ndërsa pala turke do t’ju përcjell vendeve përkatëse pritshmëritë e saj në mbështetjen e operacionit në fjalë.Lajme të ngjashme