Korrespondenti i BBC: Turqia më e sigurt se Londra

Korrespondenti i vjetër në detyrë në BBC Michael Buerk flet plot lëvdata për Turqinë.

Korrespondenti i BBC: Turqia më e sigurt se Londra

Sipas lajmit të gazetës “Sabah” Korrespondenti me përvojë në punë dhe prezantuesi i televizionit me qendër në Angli, BBC që diskutohet me lajmet e periudhës së fundit kundër Turqisë, Michael Buerk tha se e ndjen veten më të sigurt në Turqi sesa në Londër.

Gazetari i njohur, që prej vitesh është korrespondent i BBC jashtë shtetit, u shpreh se aktet e terrorit ndodhin në të gjithë botën.

Ai tha se admiron Turqinë dhe shtoi: “Në Turqi kam një varkë me vela. Prej 25 vjetësh lundroj në Gëxhek (Göcek) dhe brigjet e Mesdheut në Turqi. Të gjithë atyre që njoh i them të vizitojnë Turqinë”.


Fjalët Kyçe: BBC , Michael Buerk , Turqi , akte terroriste

Lajme të ngjashme