Forcat turke zhvilluan 253 operacione brenda javës kundër PKK-së

Në operacionet ndaj terrorit javën e fundit janë asgjësuar 9 terroristë.

Forcat turke zhvilluan 253 operacione brenda javës kundër PKK-së

Në operacionet ndaj terrorit javën e fundit janë asgjësuar 9 terroristë.

Ministria e Brendshme deklaroi se në 253 operacione kundër organizatës separatiste terroriste PKK të zhvilluara nga forcat e sigurisë në javën e fundit janë asgjësuar 9 terroristë.

Në operacione me akuzën për ndihmë dhe mbështetje ndaj organizatës terroriste janë ndaluar 344 persona dhe nga këta janë arrestuar 36 persona.

Në operacione janë asgjësuar vendstrehimet e përdorura nga ana e terroristëve dhe janë sekuestruar një sasi e madhe e lëndëve shpërthyese dhe municione.Lajme të ngjashme