VIDEO - “Dënim terrorit, ftesë për vëllazëri”

Me qindra qytetarë të Batmanit në duar mbanin flamurin turk.

637718
VIDEO - “Dënim terrorit, ftesë për vëllazëri”

Në Batman organizohet manifestimi “Dënim terrorit, ftesë për vëllazëri”.

Pjesëmarrësit në manifestim e organizuar në Batman në duart e tyre mbanin flamurin turk, ndërsa hodhën slogane dhe protestuan kundër sulmeve tinëzare të organizatave terroriste PKK, DAESH, FETO, DHKP-C.Lajme të ngjashme