Putin: Përgjigjja e vetme, përforcimi i luftës kundër terrorizmit

Presidenti i Rusisë Vladimir Putin në lidhje me atentatin ndaj ambasadorit rus në Ankara, Andrey Karlov tha se përgjigjja më e mirë që do t'i jepet sulmit të kryer ndaj ambasadorit rus do të jetë forcimi i luftës kundër terrorizmit.

Putin: Përgjigjja e vetme, përforcimi i luftës kundër terrorizmit

Presidenti i Rusisë Vladimir Putin në lidhje me atentatin ndaj ambasadorit rus në Ankara, Andrey Karlov tha se përgjigjja më e mirë që do t'i jepet sulmit të kryer ndaj ambasadorit rus do të jetë forcimi i luftës kundër terrorizmit.

Pas sulmit ndaj ambasadorit rus, Vladimir Putin u takua me Ministrin e Jashtëm Sergej Lavrov dhe specialistët e sigurisë.

Në deklaratën e bërë pas takimit, Putin tha se sulmi është një provokim ndaj marrëdhënieve me Turqinë dhe kundër zgjidhjes për Sirinë.

“Për këtë mund të ketë një përgjigje të vetme, përforcimi i  luftës kundër terrorizmit” tha Presidenti i Rusisë Vladimir Putin.Lajme të ngjashme