Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Arrin në 14 numri i dëshmorëve të sulmit terrorist me autobombë në Kajseri

Këtë herë terrori goditi Kajserinë.

Arrin në 14 numri i dëshmorëve të sulmit terrorist me autobombë në Kajseri

Në sulmin me autobombë që ndodhi në mëngjes në rrethin Kajseri të Turqisë kanë rënë 14 dëshmorë dhe janë plagosur shumë të tjerë, ndër të cilët 6 janë në gjendje të rëndë shëndetësore.

Zëvendëskryeministri Vejsi Kajnak tha se sulmi ndodhi pranë Batalionit të Komandos së Parë në qytet duke pasur në objektivë autobusin e ushtarëve të cilët dilnin me leje për fundjavë.Lajme të ngjashme