33 maune me ndihma humanitare kalojnë portën kufitare të Turqisë

Fushata humanitare e Turqisë për Halepin ka marrë përmasa të gjera duke përfshirë tërë vendin.

33 maune me ndihma humanitare kalojnë portën kufitare të Turqisë
33 maune me ndihma humanitare kalojnë portën kufitare të Turqisë
33 maune me ndihma humanitare kalojnë portën kufitare të Turqisë

Fushata humanitare e Turqisë për Halepin ka marrë përmasa të gjera duke përfshirë tërë vendin. Në kuadër të fushatës “Hapni rrugën për në Halep” 33 mauna me ndihma humanitare kanë kaluar portën kufitare Xhilvegëzy të Turqisë për ti ardhur në ndihmë të evokuarve nga Halepi. 

Në kuadër të fushatës “Hapni rrugën për në Halep” 33 mauna me ndihma humanitare kanë kaluar portën kufitare Xhilvegëzy të Turqisë për ti ardhur në ndihmë të evokuarve nga Halepi.

Ndihmat e mbledhura nga fushata e Fondacionit turk të ndihmave humanitare “Të Drejtat dhe Liritë e Njeriut – IHH” do të arrijnë tek nevojtarët në Siri për të shëruar plagët e tyre.

 

 Lajme të ngjashme