Erdoan uroi Presidentin e ri të Uzbekistanit

Presidenti Erdoan uroi presidentin uzbek për suksesin e korrur në zgjedhje dhe i uroi atij suksese në detyrën e re.

Erdoan uroi Presidentin e ri të Uzbekistanit

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) nëpërmjet një telefonate uroi Presidentin e ri të Uzbekistanit Shavkat Mirzijojev (Shavkat Mirziyoyev).

Presidenti Erdoan uroi presidentin uzbek për suksesin e korrur në zgjedhje dhe i uroi atij suksese në detyrën e re.

Me rastin e kësaj bisede dy liderët konfirmuan edhe vendosmërinë në lidhje me zhvillimin në çdo fushë të marrëdhënieve Turqi-Uzbekistan.Lajme të ngjashme