Gati libri me 184 faqe rreth tentativës për grusht shteti në Turqi

50 shkrimtarë, anëtarë të Unionit të Shkrimtarëve të Turqisë, shkruan në lidhje me ato që u përjetuan pas 15 korrikut për librin “Penat që i bëjnë rezistencë grushtit të shtetit”...

Gati libri me 184 faqe rreth tentativës për grusht shteti në Turqi

50 shkrimtarë, anëtarë të Unionit të Shkrimtarëve të Turqisë, shkruan në lidhje me ato që u përjetuan pas 15 korrikut për librin “Penat që i bëjnë rezistencë grushtit të shtetit”.

Përmes këtij libri, brezave të ardhshëm u përcillen tentativa e grushtit të shtetit më 15 korrik nga ana e organizatës terroriste guleniste/struktura paralele në shtet (FETO/PDY) dhe ato që u jetuan atë mbrëmje.

Në libër zënë vend fotografitë simbol të Agjencisë turke të lajmeve Anadolli (AA), të cilat u përcollën në tërë botën për tentativën e grusht shtetit të 15 korrikut.

Libri ka 184 faqe dhe do të shpërndahet falas.Lajme të ngjashme