Erdoan përgëzon Haririn për detyrën e krijimit të qeverisë së re të Libanit

Presidenti Erdoan në bisedë e uroi Haririn me rastin e detyrës së krijimit të qeverisë së re.

Erdoan përgëzon Haririn për detyrën e krijimit të qeverisë së re të Libanit

Presidenti i Republikës së Turqisë Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) përgëzoi ish kryeministrin dhe liderin e Lëvizjes Ardhmëria Saad Hariri që ka marrë detyrën e krijimit të qeverisë së re të Libanit.

Sipas informacioneve të marra nga burimet presidenciale, Presidenti Erdoan i telefonoi liderit të Lëvizjes Ardhmëria Saad Hariri i cili ka marrë nga presidenti i Libanit Mishel Avn detyrën për krijimin e qeverisë së re.

Presidenti Erdoan në bisedë e uroi Haririn me rastin e detyrës së krijimit të qeverisë së re.

 Lajme të ngjashme