Turqia rindërtoi 9 xhamitë e rrënuara në Gazë

Xhamitë në fjalë u rrënuan gjatë sulmeve të fundit të Izraelit ndaj Rripit të Gazës.

Turqia rindërtoi 9 xhamitë e rrënuara në Gazë

Turqia rindërtoi 9 xhamitë e rrënuara në sulmet e Izraelit në Gazë.

Fondacioni i Diyanetit të Turqisë, i cili u vë në veprim me kërkesë të myslimanëve nën rrethim në Rripin e Gazës, krahas të gjitha vështirësive të përjetuara gjatë transportit të materialeve ndërtimore në rajon, arriti që ta përfundojë ndërtimin brenda një kohe të shkurtë.

Këto xhami me madhësi të ndryshme dhe kapacitet 40 mijë e 800 persona do të përurohen gjatë muajve të ardhshme.Lajme të ngjashme