Ministri Çelik thërret në mbledhje ambasadorët e BE-së në Ankara

Ministri turk i Bashkimit Evropian dhe Kryenegociatori, Omer Çelik (Ömer Çelik) do të takohet nesër me të gjithë ambasadorët e Bashkimit Evropian me detyrë në Ankara.

Ministri Çelik thërret në mbledhje ambasadorët e BE-së në Ankara

Në deklaratën e bërë nga Ministria e Bashkimit Evropian bëhet e ditur se Ministri Çelik i thirri ambasadorët në mbledhje.

Në mbledhjen që do të zhvillohet në formën e një mëngjesi pune, Çelik do ti drejtohet ambasadorëve të Bashkimit Evropian në Ankara në lidhje me zhvillimet e fundit në Turqi.Lajme të ngjashme