Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Fikri Isik viziton njësitë e forcave kufitare

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Fikri Isik dhe Komandanti i Forcave Tokësore, gjeneralarmate Salih Zeki Çolak inspektuan sot trupat ushtarake në kufirin me Sirinë.

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Fikri Isik viziton njësitë e forcave kufitare

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Fikri Isik dhe Komandanti i Forcave Tokësore, gjeneralarmate Salih Zeki Çolak inspektuan sot trupat ushtarake në kufirin me Sirinë.

Ministri Isik dhe gjeneralarmate Çolak në Hatay mbërritën me avion të Forcave të Armatosura të Turqisë.

I pritur nga ana e Prefektit të Hatayit, Erdal Ata dhe Komandantit të armatës së 2-të, gjeneral lejtnant Metin Temel, Ministri Isik dhe gjeneralarmate Çolak u larguan me helikopter nga aeroporti.

Isik dhe Çolak më pas filluan me inspektimin e njësive kufitare, ndërsa ata fillimisht vizituan një post kufitar në pikën zero të kufirit të Komandës së Forcave Tokësore të Ushtrisë Turke.

Ministri Isik dhe gjeneralarmate Çolak vazhdojnë me inspektime të njësive kufitare.Lajme të ngjashme