Jëlldërëm: Turqia mund të marrë pjesë në operacionin e Rakkas

Kryeministri i Turqisë Binali Jëlldërëm (Binali Yıldırım) tha se në operacionin që do të bëhet në Rakka mund të marrë pjesë edhe Turqia.

Jëlldërëm: Turqia mund të marrë pjesë në operacionin e Rakkas

“Por Turqia ka kushte për këtë” tha Jëlldërëm.

Ai nënvizoi se në operacionin që gjenden elementët e PYD-së dhe YPG-së nuk mund të marrë pjesë Turqia.

“Ne bëjmë bashkëpunim vetëm me elementët që nuk janë implikuar në terror, vendimi është i tyre” tha Kryeministri Binali Jëlldërëm (Binali Yıldırım).Lajme të ngjashme