Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Mburoja e Eufrati: Merren nën kontroll 1265 kilometra katrorë

Sipas deklaratës së bërë nga Forcat e Armatosura Turke, që nga fillimi i operacionit e deri më sot, janë marrë në kontroll 1265 kilometra katrorë.

Mburoja e Eufrati: Merren nën kontroll 1265 kilometra katrorë

Sipas deklaratës së bërë nga Forcat e Armatosura Turke në përleshjet e përjetuar gjatë ditës në jug të Mare-s ranë dëshmorë 4 opozitarë.

Forcat e Armatosura Turke goditën 8 objektiva të DAESH-it dhe 51 objektiva që i përkisnin PYD/PKK.

Në kuadër të operacionit avionët që i përkasin Forcave Ajrore Turke goditën 4 objektiva në Cubban dhe Burj duke vrarë 11 terroristë.

Sipas deklaratës së bërë, që nga fillimi i operacionit e deri më sot, janë marrë në kontroll 1265 kilometra katrorë.Lajme të ngjashme