Erdoan: Të vendosur për të asgjësuar organizatën terroriste

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) tha se shteti është i vendosur që ta bëjë organizatën terroriste të mos bëjë veprimtari.

Erdoan: Të vendosur për të asgjësuar organizatën terroriste

Në lidhje me sulmin e përgjakshëm terrorist në Hakkari, në deklaratën me shkrim presidenti turk theksoi: “Shteti së bashku me të gjitha institutet e tij kapur dorë për dore me popullin është i vendosur të neutralizojë organizatën terroriste. Duke filluar që nga fuqia njerëzore deri tek mundësitë teknologjike do të sakrifikojmë çdo gjë për këtë. Ne jemi të vendosur të marrim çdo masë politike, diplomatike, ushtarake brenda dhe jashtë vendit për shtetin tonë dhe për popullin tonë. Ajo që paguajmë për veten tonë dhe për fëmijët tanë për një të ardhme më të sigurt dhe në paqe inshalla nuk do të jetë e kotë” tha Presidenti Rexhep Tajip Erdoan. Lajme të ngjashme