1 dëshmor dhe 5 ushtarë të plagosur në Çukurxha të Turqisë

Në rajon filloi një operacion me mbështetje ajrore kundër terroristëve.

1 dëshmor dhe 5 ushtarë të plagosur në Çukurxha të Turqisë

Si pasojë e sulmit me mortajë të organizatës terroriste PKK ndaj bazës ushtarake në nënprefekturën Çukurxha (Çukurca) të rrethit Hakkari 1 ushtar ra dëshmor ndërsa 5 të tjerë mbetën të plagosur.

Ushtarët e plagosur u morën në kurim në Spitalin Shtetëror Hakkari.

Në rajon filloi një operacion me mbështetje ajrore kundër terroristëve.Lajme të ngjashme