Avionët e ushtrisë turke vazhdojnë të shkatërrojnë vendstrehimet e terroristëve

Forcat e Armatosura Turke (TSK) në operacionin ajror të zhvilluar në zonën rurale të Siirt-Eruh shkatërruan rifuxhot dhe vendstrehimet e organizatës separatiste terroriste PKK.

Avionët e ushtrisë turke vazhdojnë të shkatërrojnë vendstrehimet e terroristëve

Sipas informacioneve të marra nga burimet ushtarake operacionet ajrore u zhvilluan mbrëmë nga dy avionë F4 në intervalet kohore 18.18-18-34.

Vendstrehimet e përcaktuara në operacion u morën nën objektivë dhe u asgjësuan nga avionët luftarakë.

Këta avionë që e kryen me sukses detyrën u kthyen të sigurt në bazën ajrore.Lajme të ngjashme