Turqi - Roja Bregdetare ndalon 134 emigrantë

Rojat Bregdetare në Bandirma të Balikesirit kanë arrestuar 134 emigrantë.

Turqi - Roja Bregdetare ndalon 134 emigrantë

Roja bregdetare turke e qarkut Bandirma, në provincën perëndimore Balikesir, ka arrestuar 134 emigrantë të cilët u përpoqën që në mënyrë të jashtëligjshme përmes detit të shkojnë në Itali.

Emigrantët, duke përfshirë disa gra dhe fëmijë, me katër minibusë nga Stambolli ishin transportuar në qytetin bregdetar Dutlimani, nga ku me jahtë kanë lundruar drejt Italisë.Lajme të ngjashme