FAT asgjësojnë 20 terroristë të DAESH-it në Siri

Në operacionin e Forcave të Armatosura Turke në jug të Tell El Hava në Siri, u asgjësuan 3 ndërtesa dhe një motoçikletë që i përkisnin organizatës terroriste DAESH dhe u neutralizuan edhe 20 terroristë.

FAT asgjësojnë 20 terroristë të DAESH-it në Siri

Në deklaratën e bërë nga Shtatmadhoria e Turqisë, në jug të Tell El Hava-së në Siri ditën e shtunë 10 shtator ndërmjet orës 19.38-19.44 u zhvillua një operacion ajror me avionët që i përkasin Forcave të Armatosura Turke.

Autoritetet turke bënë të ditur se avionët luftarakë që kryen detyrën me sukses u kthyen të sigurt në bazën ajrore në Turqi.Lajme të ngjashme