Pretendim i frikshëm: Do të godasin refugjatët

Agjenti i shërbimit sekret sirian rrëfen për planin e përgatitur nga FETO, CIA dhe Muhaberat.

Pretendim i frikshëm: Do të godasin refugjatët

Një agjent i shërbimit sekret sirian “Muhaberat”, i kapur në kufirin me Turqinë nga ana e opozitarëve, bëri rrëfime tronditëse.

Agjenti i Esadit, i cili rrëfeu se organizata terroriste gyleniste FETO, CIA dhe shërbimi sekret sirian Muhaberat, janë duke bashkëpunuar në lidhje me një provokim që si objektiv do të marr Hatayin dhe rrethinën e tij.

Sipas tij fillimisht planifikojnë ta godasin kampin e refugjatëve në Yayladag e më pas edhe kampet në kufirin me Turqinë, ndërsa kjo do të tregohej si sulm i DAESH-it.

Gjatë marrjes në pyetje të agjentit sirian ai tregoi se CIA dhe Muhaberat janë në kontakt me juntën e FETO-s, ndërsa shtoi se edhe agjentët e disa shërbimeve sekrete perëndimore kanë ndihmuar në këtë çështje.Lajme të ngjashme