Sulm terrorist në Ordu, 3 dëshmorë dhe 2 të plagosur

Ushtarët që pas një denoncimi filluan operacion në lokalitetin e Postës së Xhandarmërisë në Topçam të nënprefekturës Mesudije (Mesudiye) të rrethi Ordu u ndeshën me zjarrin e terroristëve të organizatës terroriste PKK nga një zonë pyjore.

541681
Sulm terrorist në Ordu, 3 dëshmorë dhe 2 të plagosur

Si pasojë e zjarrit të hapur nga ana e terroristëve 3 ushtarë ranë dëshmorë ndërsa dy të tjerë mbetën të plagosur. Ushtarët e plagosur u dërguan me ambulancë në spital.

Prefekti i Ordusë, Irfan Ballkanllëollu (İrfan Balkanlıoğlu) në lidhje me ngjarjen tha: “Në rajon vazhdojnë ende përleshjet dhe janë dërguar ekipe përforcuese”.

Aty ka shkuar edhe Komandanti i Xhandarmërisë së Rrethit për të krye inspektime në vend.

Në rajon filloi një operacion i gjerë për të kapur terroristët të cilët u arratisën pas sulmit.  Lajme të ngjashme