Presidenti Erdogan pret në presidencë emrat e njohur të artit turk

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan), priti në kompleksin presidencial, artistët, aktorët, spikerët e radios dhe sportistët të cilët iu bashkuan popullit përpara Xhamisë Milet në Beshtepe (Beştepe).

Presidenti Erdogan pret në presidencë emrat e njohur të artit turk

Në këtë pritje mysafirët e presidencës ku bënin pjesë emra të njohur si Cengiz Kurtoğlu, Mustafa Ceceli, Alişan, Doğuş, Kutsi, Nihat Doğan, Linet, Berdan Mardini, Davut Güloğlu, İntizar, Serkan Kaya, Ümit Sayın, Ahmet Selçuk İlkan, Ece Erken, Saruhan Hünel, Erdem Kınay, Yaşar İpek, Uğur Arslan, Sinan Akçıl, Ersin Düzen, Vatan Şaşmaz, Sefa Doğanay, Polat Yağcı, Hopdedik Ayhan, Afrikalı Ali, Gezegen Mehmet, Adem Metan, Güvenç Kurtar, Tanju Çolak, İsmail Özkan, Melih Kurtuluş, Nagihan e Survivorit i shprehën Presidentit Erdoan mbështetjen e tyre.

Edhe Presidenti falënderoi të pranishmit për mbështetjen që i japin.

Në pritje ishin të pranishëm edhe Ministri i Brendshëm Efkan Alla, Ministri i Bashkimit Evropian Ëmer Çelik (Ömer Çelik) dhe Ministri i Energjisë dhe Burimeve Natyrore Berat Allbajrak (Berat Albayrak).Lajme të ngjashme