Ankara – Prokuroria kërkon sekuestrimin e pasurive të 3.049 puçistëve

Prokuroria e Ankarasë kërkoi të enjten konfiskimin e pasurive të 3.049 gjykatësve dhe prokurorëve të ndaluar në kuadër të hetimeve mbi tentativën e 15 korrikut për grusht shteti nga organizata terroriste guleniste...

Ankara – Prokuroria kërkon sekuestrimin e pasurive të 3.049 puçistëve

Prokuroria e Ankarasë kërkoi të enjten konfiskimin e pasurive të 3.049 gjykatësve dhe prokurorëve të ndaluar në kuadër të hetimeve mbi tentativën e 15 korrikut për grusht shteti nga organizata terroriste guleniste/struktura paralele në shtet (FETO/PDY).

Sipas burimeve zyrtare, në këtë çështje të ndjekur nga Byroja Hetuese për Krimet e Administratës Publike, kërkesa e paraqitur nga Prokuroria e Ankarasë pranë Gjykatës Penale të Paqes është pranuar duke u bazuar në nenin 128. të Kodit të Procedurës Penale të Republikës së Turqisë.Lajme të ngjashme