Turqi-149 gjeneral përjashtohen nga Forcat e Armatosura të Turqisë

Në ribotimin e gazetës zyrtare zënë vend masat dhe rregullimet që do të bëhen në kuadër të gjendjes së jashtëzakonshme.

Turqi-149 gjeneral përjashtohen nga Forcat e Armatosura të Turqisë

Dekreti ligjor në lidhje me masat e nevojshme që duhen të merren në kuadër të gjendjes së jashtëzakonshme, rregullimet e nevojshme në disa institucionet dhe organizata u publikua në ribotimin e gazetës zyrtare.

Sipas kësaj nga Forcat e Armatosura të Turqisë janë përjashtuar 149 gjeneral, 1099 oficerë dhe 436 nënoficerë.

Ndërkaq forcat e xhandarmerisë dhe rojave bregdetare janë vënë në varësi të Ministrisë së Brendshme.Lajme të ngjashme