Sulm i PKK-së në Tunxheli: 1 polic bie dëshmor 2 të tjerë në gjendje të rëndë

Në rrethin Tunxheli (Tunceli) në sulmin e organizatës terroriste PKK me raketa dhe armë të rënda kundër forcave turke të sigurisë, një polic ra dëshmor ndërsa dy të tjerë mbetën të plagosur.

536369
Sulm i PKK-së në Tunxheli: 1 polic bie dëshmor 2 të tjerë në gjendje të rëndë

Në rrethin Tunxheli (Tunceli) në sulmin e organizatës terroriste PKK me raketa dhe armë të rënda kundër forcave turke të sigurisë, një polic ra dëshmor ndërsa dy të tjerë mbetën të plagosur.

Bëhet e ditur se gjendja e të plagosurve në sulmin në një pikë kontrolli policore në autostradën Tunxheli-Ovaxhëk (Ovacık) në afërsi të qytetit është e rëndë.

Në rajon po zhvillohet një operacion i gjerë i forcave të sigurisë për të kapur terroristët.  Lajme të ngjashme