Avionët turq neutralizojnë 20 terroristë të PKK-së

Forcat e Armatosura Turke në operacionin e kryer kundër objektivave të organizatës terroriste separatiste PKK në zonën Hakurk në veri të Irakut kanë neutralizuar 20 terroristë.

Avionët turq neutralizojnë 20 terroristë të PKK-së

Sipas deklaratës së Shtatmadhorisë ndaj objektivave të përcaktuar me avionë pa pilotë (të telekomanduar) në zonë Hakurk është zhvilluar një operacion ajror.

Avionë luftarakë të tipit F-16 hapën zjarr kundër pjesëtarëve dhe vendstrehimeve të organizatës terroriste dhe i neutralizuan plotësisht shënjestrat.

Avionët luftarakë pas përfundimit me sukses të detyrës u kthyen të sigurt në bazën e nisjes.Lajme të ngjashme