Turqia evokon martirët e demokracisë

Turqia evokon me mëshirë dhe mirënjohje bijtë e bijat e saj që ranë dëshmorë për hir të atdheut, fesë, lirisë, shtetit, flamurit, pavarësisë, dinjitetit të vendit.

Turqia evokon martirët e demokracisë


Lajme të ngjashme