Erdogan falënderon Kahraman, Këllçdarollu dhe Bahçeli për qëndrimin e tyre

Presidenti Rexhep Tajip Erdogan (Recep Tayyip Erdoğan) i përcolli falënderimet e tij Kryetarit të Partisë Republikane Popullore Kemal Këllëçdarollu (Kemal Kılıçdaroğlu) dhe Kryetarit të Partisë Nacionaliste Popullore Devlet Bahçeli që nuk kontribuuan në t

Erdogan falënderon Kahraman, Këllçdarollu dhe Bahçeli për qëndrimin e tyre

Presidenti Erdogan, mbrëmë, i telefonoi Kryetarit të Parlamentit të Madh Popullor të Turqisë TBMM, Ismail Kahraman, kreut të CHP-së Kemal Këllëçdarollu dhe Kreut të MHP-së Devlet Bahçeli.

Erdogan përgëzoi kryeparlamentarin Kahraman dhe deputetët për shfaqen e një qëndrimi krenar të TBMM-së ndaj tentativës së puçit në datën 15 korrik.  

Në të njëjtin prizëm, Presidenti Erdogan i telefonoi Këllëçdarëollusë dhe Bahçelisë dhe i falënderoi që duke i dalë për zot demokracisë së pozitës dhe vullnetit të popullit nuk kontribuuan në këtë nismë.

Presidenti Erdogan theksoi rëndësinë e shfaqjes së një qëndrimi të përbashkët të të gjitha partive politike për të mbrojtur demokracinë.Lajme të ngjashme