Turqia parandalon grushtin e shtetit, 90 të vdekur, 43 policë

Gjatë operacioneve për marrjen e situatës në kontroll deri tani janë neutralizuar 104 personel ushtarak dhe janë arrestuar 1563 të tjerë.

Turqia parandalon grushtin e shtetit, 90 të vdekur, 43 policë

Ushtruesi i detyrës së Shefit të Shtabit të Përgjithshëm gjeneralarmate Ümit Dündar në konferencën për shtyp që bëri pak më parë nga Stambolli tha se numri dëshmorëve që humbën jetën në tentativën e natës së kaluar për grusht shteti është 90, nga të cilët 41 janë policë, 2 ushtarë dhe 47 civilë.

Gjatë operacioneve për marrjen e situatës në kontroll janë neutralizuar 104 personel ushtarak dhe janë arrestuar 1563 të tjerë.

Gjenerali Dündar tha se tentativa për grushtin e shtetit ishte kryer nga një grup brenda ushtrisë rreth orës 22.00 ditën e premte.Lajme të ngjashme