Sulm ndaj xhandarmërisë në Mardin, 3 të vdekur dhe 7 të plagosur

Në rrethin Mardin terroristët e PKK-së sulmuan me bomba rajonin e Xhandarmërisë Xhevizpënar (Cevizpınar) në qytezën Sulltan Shejhmus (Sultan Şeyhmus).

526186
Sulm ndaj xhandarmërisë në Mardin, 3 të vdekur dhe 7 të plagosur

Si pasojë e këtyre sulmeve 2 ushtarë ranë dëshmorë, 1 civil humbi jetën dhe 7 persona u plagosën.

Pas kundërpërgjigjes së menjëhershme të ushtarëve u përjetuan përleshje me terroristët.

Ndërkohë që terroristët u arratisën nga zona, në këtë rajon filloi një operacion i gjerë.

Pas sulmeve në rajon u dërguan shumë ambulanca dhe forca të sigurisë.Lajme të ngjashme