Yildirim zhvillon një bisedë telefonike me kryeministrin e Pakistanit

Kryeministri Binali Yildirim, i uroi të shkuara kryeministrit të Pakistanit, Navaz Sherif.

Yildirim zhvillon një bisedë telefonike me kryeministrin e Pakistanit

Në deklaratën e bërë nga Konsulenca e Medias së Kryeministrisë, për shkak të shqetësime shëndetësore të kryeministrit pakistanez, Yildirim, duke marrë ne telefon homologun e tij i uroi shërim të shpejtë.

Në deklaratë bëhet e ditur gjithashtu se kryeministri Sherif shprehu falënderimet e tij dhe i uroi detyrën e re Kryeministrit turk, Binali YildirimLajme të ngjashme