Forcat e Armatosura Turke asgjësojnë 21 terroristë të PKK-së

Forcat e Armatosura Turke (TSK) vazhdojnë ti japin goditje të forta organizatës terroriste PKK.

499404
Forcat e Armatosura Turke asgjësojnë 21 terroristë të PKK-së

Në operacionet në rrethet Mardin dhe Sirnak, janë asgjësuar 21 terroristë.

Në deklaratën e bërë nga Shtatmadhoria turke, bëhej e ditur se në operacionet e zhvilluara në nënprefekturën Nusaybin të Mardinit u asgjësuan 4 terroristë ndërsa në Sirnak 17 terroristë të PKK-së.  

Ndërkaq, në Nusajbin dhe Sirnak, 12 terroristë u dorëzuan tek forcat e sigurisë.Lajme të ngjashme