Binali Yildirim zyrtarisht Kryetar i Përgjithshëm i Partisë AK

Në Kongresin e 2-të të Jashtëzakonshëm të Partisë AK Binali Yildirim me 1411 vota është zgjedhur kryetarit të ri të kësaj partie.

495661
Binali Yildirim zyrtarisht Kryetar i Përgjithshëm i Partisë AK

Binali Yildirim që u tregua kandidati i vetëm për Kryetar të Partisë AK në Kongresin e 2-të të jashtëzakonshëm me votat e 1 282 delegatëve, në fjalimin e tij tha: “Ndërrimi i stafetës është vetëm dhe vetëm një mjet për të mbajtur hapur derën e shërbimeve të reja ndaj popullit. Recep Tayyip Erdogan është një njeri i kauzës, njeri i popullit, një mbrojtës i pamposhtur i Turqisë së madhe. Gjithmonë me kokën lart dhe me krenari jemi shprehur ‘unë jam bashkudhëtar, shok i fatit, mik shpirtëror i Recep Tayyip Erdogan ‘. Edhe pas kësaj do të vazhdojmë të themi po të njëjtën gjë. I nderuar president të japim fjalën se dashuria jote është dashuria jonë, kauza jote është kauza jonë, udha jote është udha jonë” tha Yildirim.Lajme të ngjashme