Forcat ajrore turke neutralizojnë 11 terroristë të PKK-së

Operacionet u ndërmorën në zonën rurale të Semdinlit dhe në veri të Irakut.

Forcat ajrore turke neutralizojnë 11 terroristë të PKK-së

Gjatë operacioneve të koordinuara ajrore të Forcave të Armatosura të Turqisë janë neutralizuar 11 terroristë të PKK-së.

Në operacionet e ndërmarra në zonën rurale të nënprefekturës Semdinli të Hakkarit dhe në zonën Avashin-Bashjan në veri të Irakut janë goditur dhe asgjësuar objektivat e përcaktuara më parë të organizatës terroriste PKK.Lajme të ngjashme